Een woordje van Kris aan de deelnemers van STERKK

Gegroet lieve STERKK’ers,

Het is een hele eer dat wij met Vygon deel mochten uitmaken van dit warme project.

Van bij de start was al meteen duidelijk wat een toppers de deelnemers van STERKK wel zijn, de moed die ze toonden om aanwezig te zijn tijdens het infomoment, hun doorzettingsvermogen om elke training af te werken en vooral hun prachtprestatie tijdens de wedstrijd (veel sporters kunnen hier iets van leren).

Jullie hebben stuk voor stuk bewezen dat, wanneer je iets wil, je dit kan bereiken, zolang je erin gelooft. STERKK zal iedereen die in een dipje zit de kracht geven om door te gaan en om terug vooruit te denken, opnieuw plannen te maken. Lotgenoten die aan het begin staan van hun revalidatie zullen beseffen dat ze nog heel wat kunnen bereiken in hun leven, en dit dankzij jullie!

Maar ook ik ben er STERKKer uitgekomen. Tijdens de Cannibale fietstocht die ik afgelopen zaterdag reed, is STERKK een paar keer voorbijgeflitst toen ik zwaar aan het afzien was op de Mont Ventoux. STERKK heeft me de kracht gegeven om te blijven duwen op de trappers, ook al voelden mijn benen als lood aan. Dankzij jullie is de pijn heel snel weggetrokken en omgezet in plezier en doorzettingsvermogen! De grimas op mijn gezicht verdween en er kwam een glimlach te voorschijn, en het besef dat ik gelukkig moest zijn omdat ik daar op Mont Ventoux mocht afzien…

Dankzij dit project zijn onze collega’s op Vygon gebeten door de trialton microbe en we hebben alvast de amibitie om aan de start te komen van de trio triatlon in Mechelen op 16 september !

Bedankt aan iedereen voor deze toffe tijd!

Tot in Vosselare Put!

Kris Gaudaen

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *