Het Vygon Triatlon Team: Team 1

Bij Vygon werken een aantal sportievelingen. Nu, dat is eigenlijk nog zacht uitgedrukt, want op 18 juni lopen deze sporty’s niet hun eerste triatlon. Kris en Seb hebben hun Iron Man medaille al op zak. En Aur├ęlie traint momenteel voor haar eerste marathon in New York ­čś«

Maar laat je daar vooral niet door afschrikken! Op 18 juni gaan ze voor FUN en laten ze het fanatieke in zichzelf even los. Ik stel mijn collega’s met plezier aan je voor:

Kris Gaudaen

Ik kijk er enorm naar uit om deel te nemen aan de ┬╝ triatlon in Kortrijk. Het is mijn manier om de deelnemers van het STERKK project te steunen. 18 juni is de dag waarop we allemaal op dezelfde startlijn staan en samen naar ons doel toewerken: de finish halen. Hoe dit doel behaald wordt is van geen enkel belang, want aan de start staan van deze triatlon is voor ons allemaal al een overwinning op zich. De verhalen van de deelnemers geven mij zoveel kracht om door te zetten. Maar zij zijn de echte helden van de dag!

Sebastien Delannoy

Fietser

Op 18 juni neem ik het fietsgedeelte voor mijn rekening. Zo wil ik alle ex-kankerpati├źnten een hart onder de riem steken. Want of we nu in goede gezondheid verkeren of herstellende zijn van kanker, op die dag┬áwillen we allemaal hetzelfde: onze grens verleggen.

Aurelie De Cuyper

Loopster

Ik doe mee met de ┬╝ triatlon omdat ik STERKK een prachtig project vind en daarvoor mijn steun wil tonen. De weg naar 18 juni zal voor iedereen niet op dezelfde manier verlopen, maar uiteindelijk gaan we allemaal over de startlijn met hetzelfde doel: de finish halen. Ex-kankerpati├źnt of niet, we zoeken allemaal de limieten van ons eigen lichaam op. En die gedachte geeft mij erg veel motivatie om tijdens de ┬╝ triatlon het beste van mezelf te geven.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *