Het Vygon Triatlon Team: Team 2

Bij Vygon werken nogal wat sportievelingen. Na Team 1, is er nu ook Team 2, bestaande uit Daniela, Petra en Eline.

Daniela Vitale

 

Toen ik hoorde van het oncorevalidatieproject Sterkk, had ik er meteen zin in. Ik kijk er echt naar uit om deel te nemen aan de ¼ triatlon in Kortrijk. Ik neem het “element water” voor mijn rekening en zal zwemmen. Sport en bewegen zijn goed voor lichaam en geest. Beweging is een belangrijk preventiemiddel tegen kanker, maar ook na een behandeling, is opnieuw bewegen heel belangrijk. Op basis van dit onderzoek kunnen lotgenoten in de toekomst optimaal opbouwen naar sportieve uitdagingen. Ik hou zeker ook van sportieve uitdagingen en met dit project adem ik letterlijk de kernwaarde “value life”. Ik kijk er enorm naar uit om samen met hetzelfde doel aan de start te staan op 18 juni.

Petra Deschouwer

Fietser

Ik geloof sterkk in het project! Ik weet hoe belangrijk het is dat (ex) kankerpatiënten zich “gewoon” voelen. Op de dag in Kortrijk zijn we allemaal gelijk en hebben we hetzelfde doel. 18 juni hoop ik een leuke dag te beleven en ons allemaal atleet te voelen. Op deze dag neem ik het fietsgedeelte voor mijn rekening. De keuze hiervoor was snel gemaakt omdat ik dagelijks woon-werkverkeer met de fiets doe.

Eline Van Eldere

Loopster

Ik doe mee aan de triatlon om mijzelf uit te dagen, en tegelijk een fantastische ervaring op te doen met mijn collega’s. Het feit dat de triatlon wordt georganiseerd om kankeroverlevers te steunen op weg naar “de rest van hun nieuwe leven”, maakt het nog specialer.

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *