Waarom steunt Vygon het project Sterkk?

Uw arts de tools aanreiken die hem/haar in staat stellen
de best mogelijke zorg te bieden; dat is de uitdaging
die we elke dag aangaan!

 Wie zijn wij?

Sinds 1962 hecht Vygon ontzettend veel belang aan respect voor elke patiënt. Als Frans familiebedrijf zijn wij aanwezig in meer dan 100 landen en hebben wij tot doel om artsen en verpleegkundigen te voorzien van de beste oplossingen om hun patiënten te behandelen en te verzorgen. Onder het motto «Value Life» stellen onze medewerkers alles in het werk om nieuwe hulpmiddelen te ontwikkelen in samenwerking met specialisten: oncologen, verpleegkundigen, apothekers, …

Een patiënt die sneller naar huis kan, is een tevreden patiënt

Genezen, weer beter worden. Dat is het enige waar een kankerpatiënt mee bezig is. Omdat elke patiënt onze grootste aandacht verdient, focust Vygon zich op het ontwikkelen van oncologische medische hulpmiddelen voor eenmalig gebruik. Dankzij ons Qimono® gamma kan cytostatica in alle veiligheid worden toegediend. Ook bij de patiënt thuis! We brachten enkele specifieke materialen op de markt, waarmee de patiënt zijn/haar behandeling gewoon thuis kan voortzetten.

Waarom Sterkk?

De kwaliteit van het leven bevorderen, dat is waar Sterkk om draait. Dat vinden we bij Vygon een erg mooie filosofie. We zijn dan ook vereerd om onder dit project onze schouders te zetten.

Samen Sterkk!

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *